Ce cuvânt ar putea completa seria cuvintele înfățișate în aceste imagini?

e despre cuvinte, nu despre imagini

  • Acest gen de probă îți testează gândirea laterală, capacitatea de a face conexiuni neașteptate. Nu ai nimic de descifrat sau de căutat, totul e la vedere.
  • În fiecare poză, un element sau personaj este scos în evidență. De regulă, acest tip de focus înseamnă că vei căuta cuvinte articulate (de exemplu, „fata” și nu „o fată”).
  • Caută mai multe variante de cuvinte care pot descrie fiecare imagine. Din ele, nu sunt unele care seamănă cu cuvintele de la alte imagini, pentru a putea forma o secvență? Ideea este să găsești o serie de cuvinte care au ceva în comun.
  • Gândește-te la forma cuvintelor. Și pentru că suntem în tutorial, să mai spunem că numele acestei probe este o cheie care te poate ajuta!

Alege una dintre variante:

Ai nevoie de ajutor? Trimite pagina unui prieten și vezi dacă se descurcă! Oameni diferiți văd lucrurile din cu totul altă perspectivă și ar putea veni cu idei originale.

Nu merge nicicum? Întreabă echipa The Key. Stăm destul de mult pe Messenger, așa că ne poți trimite un mesaj în care să ne spui la care joc și la care probă te-ai blocat. Răspundem cu hint-uri, nu cu soluții!

Preferințe
Când vizitezi acest site, acesta poate salva informații prin browserul tău, de obice în formă de cookie-uri. Aici îți poți schimba preferințele; ține cont că blocarea unor cookie-uri (precum cele Youtube) poate bloca conținutul care depinde de platforma în cauză.