DE LA: CENTRALA OPERATIVĂ
CLASIFICARE: TOP TOMATO

Agent, alertă urgentă! Generalul Toma Tovarășovici, cadru de bază al Imperiului Roșiei, a fost zărit acționând pe teritoriul României. Bănuiala analiștilor noștri este că generalul se află aici pentru a răspândi propagandă și fake news. A fost supravegheat în timp ce lăsa graffiti-uri prin oraș și posta teorii ale conspirației pe Facebook.

Sau are cumva o misiune mai sinistră? Doar tu poți descoperi adevărul: ești singurul agent pe care îl avem în poziție. Simbolul de mașină de scris și acest tip de font indică INSTRUCȚIUNILE – mesajele pe care le primești de la noi, de la Centrală.

„Telescopul” din stânga îți indică la ce să te uiți: la fiecare etapă, lângă el vor fi indiciile, precum codurile pe care le-am capturat și care trebuie descifrate, imaginile surprinse de camere de supraveghere sau orice altceva avem și te poate ajuta.

Acum, îți trimitem ultima imagine cu Toma pe care o avem la dosar, împreună cu fișa lui operativă. Descarcă fișa, când ajungi la o conexiune bună de date: informațiile de acolo te pot ajuta în misiune, chiar dacă nu imediat.

Când te simți pregătit, poți porni la drum.

Succes! Contăm pe tine pentru a contracara dezinformarea care vine din Imperiul Roșiei și a-l face pe Toma bulion!

Preferințe
Când vizitezi acest site, acesta poate salva informații prin browserul tău, de obice în formă de cookie-uri. Aici îți poți schimba preferințele; ține cont că blocarea unor cookie-uri (precum cele Youtube) poate bloca conținutul care depinde de platforma în cauză.